Aplicația se blochează sau afișează un avertisment de inactivitate pe Amazon Fire Stick. Ce pot face?
În martie 2024, Amazon a introdus pe dispozitivele Fire Stick funcția Monitorizarea utilizării datelor. Cu această funcție, în mod implicit, dispozitivul afișează o alertă prin care vă cere să confirmați că încă „vizionați” un conținut, dacă nimeni nu a folosit dispozitivul timp de 4 ore.
Alerta poate rămâne pe ecran până la 2 minute. De obicei, aplicația continuă să funcționeze corect după această perioadă. Totuși, în cazuri rare, aplicația nu detectează alerta și nu își reia funcționarea normală.
Cum dezactivați alerta
- Pe Fire Stick, accesați Setări.
- Intrați în Preferințe.
- Selectați Monitorizarea utilizării datelor.
- La opțiunea Încă vizionați, bifați Dezactivat.
Gata: alerta nu ar trebui să mai apară.