L'aplicació es congela o mostra un avís d'inactivitat a l'Amazon Fire Stick. Què puc fer?

El març del 2024, Amazon va implementar als dispositius Fire Stick el Monitoratge de l'ús de dades. Amb aquesta funció, per defecte, el dispositiu mostra una alerta que et demana que confirmis que encara estàs "mirant" algun contingut si ningú no toca el dispositiu durant 4 hores.

L'alerta pot quedar-se a la pantalla fins a 2 minuts. Normalment, l'aplicació continua funcionant correctament després d'aquest temps. En casos poc freqüents, però, l'aplicació no detecta l'alerta i no torna a funcionar correctament.

Com desactivar l'alerta

  1. Al Fire Stick, ves a Configuració.
  2. Entra a Preferències.
  3. Selecciona Monitoratge de l'ús de dades.
  4. A l'opció Encara ho estàs mirant, marca Desactivat.

I ja està: l'alerta no hauria de tornar a aparèixer.

No heu trobat el que cercàveu?

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip d'assistència.

Contacta amb l'assistència